O nas

ISOMAT je mednarodni proizvajalec izdelkov gradbene kemije in malt. Ustanovljen leta 1980, je v današnjem času eden najpomembnejših dobaviteljev gradbenih materialov na področju JV Evrope, z uporabo 3 proizvodnih enot v Grčiji, Romuniji in Srbiji, ter 7 hčerinskimi podjetji v Nemčiji, Rusiji, Turčiji, Bolgariji, Romuniji, Srbiji in Sloveniji dobavljamo naše izdelke v preko 50 držav po celem svetu.

Družba proizvaja in distribuira več kot 350 tehnološko naprednih izdelkov po dostopnih cenah. Natančneje, ISOMAT proizvaja in ponuja naslednjih 6 kategorij izdelkov:

  1. Hidroizolacijski materiali
  2. Barve in zaključni sloji
  3. Lepila za ploščice in fugirne mase
  4. Sanacijski materiali
  5. Dodatki za betone in malte
  6. Tlaki

ISOMAT se zavzema za inovacije in za stalni razvoj novih izdelkov. V ta namen ima podjetje v celoti organiziran oddelek za raziskave in razvoj, kjer je zaposleno specializirano znanstveno osebje, ki dela v 5 različnih kemijskih laboratorijih, kjer se vsako leto razvijajo novi proizvodi v skladu s spreminjajočimi se potrebami trga in najnovejšim tehnološkim razvojem v gradbenem sektorju, ter se hkrati izboljšuje trenutni nabor izdelkov, kjer je to potrebno.